AĞRI / MERKEZ - Kaymakam Özgür Azer Kurak Ortaokulu

Ortaokulumuzdaki Futbol Turnuvası Hem Eğlendirdi Hem de Öğretti!

Bu yılki ortaokul futbol turnuvası, öğrencilere sporun yanı sıra arkadaşlık, takım ruhu ve liderlik gibi sosyal beceriler kazandırarak eğitimlerine neşe ve değer kattı.

Bu yılki futbol turnuvası, öğrenciler arasında sadece bir spor etkinliği olmanın ötesine geçti; aynı zamanda arkadaşlık, takım ruhu ve okulda eğitimin neşeli bir yönünü gösterdi. Öğrencilerimiz, farklı sınıflar arasında düzenlenen bu heyecan verici turnuvada hem sahada hem de saha dışında kazanmanın ve kaybetmenin nasıl bir şey olduğunu tecrübe ettiler.

Turnuvanın açılış maçı, okul bahçesinde coşkulu bir kalabalığın önünde yapıldı. Öğrenciler, öğretmenler ve hatta bazı veliler, genç sporcularımızı desteklemek için sahanın etrafını doldurdu. Her gol, çığlıklar ve alkışlarla kutlandı, her pas, takım çalışmasının ve stratejinin mükemmel bir örneği olarak görüldü.

Okul müdürümüz, turnuva hakkında şunları söyledi: "Öğrencilerimizin sadece akademik başarılarıyla değil, aynı zamanda sosyal ve fiziksel becerileriyle de gelişmelerini sağlamak bizim için büyük önem taşıyor. Bu turnuva, onların liderlik, dayanıklılık ve işbirliği becerilerini pekiştirdi."

Öğrenciler de bu deneyimden oldukça memnun kaldılar. Altıncı sınıf öğrencisi Enes, "Bu turnuva sayesinde sınıf arkadaşlarım ile daha yakın ilişkiler kurma fırsatı buldum ve takım olarak birlikte çok güzel zaman geçirdik," dedi.

Turnuva boyunca, öğrenciler arasındaki dostluklar güçlendi, özgüvenleri arttı ve hepsi için unutulmaz anlar yarattı. Bu etkinlik, öğrencilerin eğitim hayatına pozitif yönde katkı sağlayarak, onların sosyal ve fiziksel gelişimine önemli ölçüde destek verdi.

Son düdük çaldığında, kazananlar kadar kaybedenler de büyük alkış aldı. Herkesin yüzünde bir gülümseme, herkesin kalbinde takım ruhu vardı. Bu turnuva, okulumuzda sporun ve takım çalışmasının önemini bir kez daha vurguladı ve öğrencilerimize değerli dersler verdi.

Yayın: 05.05.2024 - Güncelleme: 05.05.2024 15:17 - Görüntülenme: 34