AĞRI / MERKEZ - Kaymakam Özgür Azer Kurak Ortaokulu

Yenilikçi Projeleriyle Ağrı'nın Gururu: Okulumuzun Genç Bilim İnsanları Van Bölge Finalinde Büyük Başarıya İmza Attı

Okulumuzdan üç yetenekli öğrencimiz ve müzik öğretmenimiz, TÜBİTAK 2204-B yarışmasında Van Bölge Finali'nde büyük ilgi toplayarak bilim ve azmin zaferini kanıtladı.

Okulumuz öğrencilerinden Yusuf Ayyıldız, Furkan Karhan ve Ebubekir Sıddık Kahraman ile Müzik Öğretmenimiz İsmail Yıldız, TÜBİTAK 2204-B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'nda 3915 proje arasından sıyrılarak Van Bölge Finali'nde Ağrı ilimizi başarıyla temsil ettiler. Van'da ilk kez bulunduklarını ve bilimin kendilerine sunduğu güzel fırsatları fark ettiklerini belirten yetenekli öğrencilerimiz, bilimin ve azmin, çalışkanlığın zafer getirdiğine şahit oldular. Takımımız, yenilikçi projeleri ve bilimsel düşünce becerileriyle alanda büyük ilgi ve beğeni topladı. Aylar süren özverili çalışmalar sonucunda, öğrencilerimiz ve öğretmenimiz, ekip çalışmasının, kritik düşünmenin ve sürekli öğrenmenin önemini vurguladılar. Bu başarılı ekibi tebrik ediyor, gelecek yıllarda da bilim yarışmalarında okulumuzu temsil etmeye ve bilim dünyasına katkıda bulunmaya devam edeceklerine olan inancımızı ifade ediyoruz.

Yayın: 05.05.2024 - Güncelleme: 05.05.2024 15:04 - Görüntülenme: 39