T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
AĞRI / MERKEZ - Kaymakam Özgür Azer Kurak Ortaokulu

Bilim Işığında Geleceğe Adım: Okulumuz TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı'na Ev Sahipliği Yapıyor!

Bu yıl okulumuz, öğrencilerin bilim ve teknoloji projelerini sergileyeceği TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı'na ev sahipliği yapıyor. Fuar, 7-8 Mayıs tarihlerinde okulumuzun 1. katında gerçekleştirilecek ve öğrencilerin bilimsel düşünme ve araştırma becerilerini geliştirmeyi amaçlıyor. Tüm öğrenci ve velilerimiz, genç bilim insanlarımızın ilham verici çalışmalarını keşfetmek üzere davetlidir.

Bu yıl okulumuz, meraklı zihinleri ve genç bilim insanlarını bir araya getiren TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’na ev sahipliği yapmaktan büyük onur duyuyor. Öğrencilerimiz, bilim ve teknoloji alanında yaptıkları araştırmaları ve projeleri sergileme fırsatı bulacaklar.

 

TÜBİTAK tarafından desteklenen bu fuar, öğrencilerimizin bilimsel düşünme becerilerini ve araştırma yeteneklerini geliştirme amacı taşıyor. Fuarda, fizikten biyolojiye, kimyadan yazılıma kadar geniş bir yelpazede projeler yer alacak. Bu projeler, öğrencilerimizin yaratıcılıklarını ve problem çözme yeteneklerini sergilemelerini sağlayacak.

 

Okul müdürümüz fuar hakkında, “Öğrencilerimizin bilim ve teknolojiye olan ilgisini ve bu alanlardaki yeteneklerini keşfetmelerini teşvik etmek amacıyla bu tür etkinliklere büyük önem veriyoruz. TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı, öğrencilerimizin kendilerini ifade etmeleri ve bilimsel çalışmalarını toplumla paylaşmaları için mükemmel bir platform.” dedi.

 

Fuar, 7-8 Mayıs tarihinde okulumuzun 1. Katında gerçekleştirilecek. Tüm öğrenci ve velilerimizi, genç bilim insanlarımızın çalışmalarını keşfetmek ve bu ilham verici projeleri görmek üzere davet ediyoruz.

 

Geleceğin bilim insanlarını ve mühendislerini yetiştirmek adına yapılan bu çalışmalar, öğrencilerimize bilim dünyasına adım atmaları için gereken motivasyonu ve ilhamı sağlayacak. Siz de bu heyecan verici etkinliği kaçırmayın, bilimin ışığında bir gün geçirmek için bize katılın!

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 05.05.2024 - Güncelleme: 05.05.2024 15:23 - Görüntülenme: 37
  Beğen | 7  kişi beğendi